Opleidingen

  Opleiden als goede investering

  We leven momenteel in een gekke tijd. Corona heeft de wereld op zijn kop gezet. 

  Sommige bedrijven draaien meer omzet maar vele bedrijven moet het doen met minder omzet. De onzekerheid waar we naar toe gaan, zorgt ervoor dat bedrijven afwachtend zijn met investeren. Bedrijven die juist in onzekere tijden investeren, komen vaak beter uit een crisis dan bedrijven die dit niet doen. 'Never waste a good crisis' is niet voor niets een bekende uitspraak van Winston Churchill. Dit geldt uiteraard ook voor investeren in opleidingen. 

  Waarom zou je juist nu je personeel naar een (las)opleiding laten gaan? Het antwoord is eigenlijk simpel. Goed opgeleid personeel is gemotiveerder, maakt minder fouten en levert een hogere kwaliteit werk af. Daarmee bespaar je juist kosten.

  Je kunt je medewerker (meer) allround inzetten waardoor je klussen aan kunt nemen die je wellicht eerder niet aankon. Of die je wel aankon maar waar je meerdere medewerkers heen moest sturen. 

  Bovendien ben je met goed opgeleid personeel, klaar voor de toekomst. Door juist nu te investeren in opleidingen, sta je straks een streep voor ten opzichte van je concurrent! Kortom: opleiden loont voor zowel de medewerker als de werkgever. 
   

  Hieronder vindt u een overzicht van de door ons gegeven opleidingen.

  Handvaardigheidsopleidingen
  Dagopleidingen
  BMBE lassen (elektroden)
  MAG/MIG lassen
  TIG lassen
  Autogeenlassen

  Avondopleidingen
  BMBE lassen (elektroden)
  MAG/MIG lassen
  TIG lassen
  Autogeenlassen

  Kaderopleidingen
  International Welding Technologist (IWT)
  International Welding Coördinator Basic Level (IWC-B)
  Visueel Lasinspecteur Level 2 (VTw-2)

  Diverse opleidingen
  Maatwerktrainingen
  Robotlassen
  Leren Lassen
  Tekeninglezen

  Certificeringen