Las certificaat halen

Wilt u een las certificaat halen? Dan bent u bij Haprotech Lasopleidingen aan het juiste adres. Sinds jaar en dag verzorgen wij diverse trainingen, overdag en 's-avonds, voor het behalen van een las certificaat.

Las certificaat halen bij Haprotech Lasopleidingen

Bij Haprotech Lasopleidingen kunt u een las certificaat halen voor de volgende werkterreinen;

  • EN.ISO 9606 
  • ASME 1X
  • AWS 

Naast de NIL opleidingen kunt u bij Haprotech Lasopleidingen ook terecht voor het halen van een las certificaat voor MIG Aluminium Puls lassen, het leren lassen in moeilijke posities en het lassen van HSLA staal. 

Ik wil een las certificaat halen voor een specifieke norm

Staat de opleiding waar u een las certificaat voor wilt halen niet in deze lijst? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen ook lasopleidingen op maat. 

Haal een kwalificatie op uw eigen locatie

Haprotech Lasopleidingen verzorgt certificeringen aan huis en op locatie van uw bedrijf. Onze incompany lascursussen verzorgen wij door heel het land. 

Waarom zou ik een las certificaat halen?

Als professionele lasser probeert u op de hoogte te blijven van nieuwe lastechnieken en de regelgeving. Een las certificaat laat zien dat u een specifieke lastechniek beheerst. Het las certificaat verschaft u en uw opdrachtgever de zekerheid dat u de techniek tot in de punten beheerst. Wij geven immers niet zomaar een las certificaat af. U wordt gecertificeerd wanneer u aan alle geldige eisen voldoet. 

Wat is het verschil tussen een las certificaat en een diploma?

Een diploma is een onbeperkt geldige classificering. De kennis die tijdens de opleiding is opgedaan kan na een periode verouderen, maar het diploma blijft geldig. Wanneer je een las certificaat haalt is deze voor een beperkte periode geldig. Door een las certificaat te halen laat u dan ook zien dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. 

Waarom een las certificaat halen bij Haprotech Lasopleidingen?

  • U blijft de expert van uw vakgebied
  • Actueel lesmateriaal
  • Vakkundige en ervaren lasdocenten
  • Nieuwe en moderne lasapparatuur
  • NIL-erkende handvaardigheids- en kaderopleidingen
  • Hoog slagingspercentage 

Meer informatie over las certificaat halen

Heeft u een lasopleiding gezien waar u een las certificaat voor wilt halen, of heeft u vragen voor onze lasopleidingen op maat? Vul uw gegevens in of bel 0251-262916.