Leerwerktraject Praktijkvaardigheden Metaalbewerker

De techniek schreeuwt om nieuwe mensen. Goede lassers maar ook om medewerkers met de basisvaardigheden waarvandaan ze verder kunnen groeien. Haprotech start daarom een nieuw Leerwerktraject Praktijkvaardigheden Metaalbewerker. 

Haprotech Lasopleidingen heeft al jaren een samenwerkingsverband met diverse gemeenten en sociale (overheids) instellingen voor het opleiden van medewerkers. Onze lastrajecten lopen inmiddels ruim 5 jaar.  Vanuit de markt wordt de vraag ook steeds groter naar meer allround opgeleide metaalbewerkers. Vandaar dat we in 2020 starten met de basisopleiding metaalbewerker, gebaseerd op de vroegere SOM opleiding. 

Aan welke vaardigheden moet je denken? Aftekenen en centreren; zagen; boren; vijlen uitwendig'vijlen inwendig; verzinken; slijpen; tappen; basisniveau lassen en snijbranden. Leerlingen zitten ca 8 weken bij ons in school waarna zij bij u aan de slag kunnen via ons uitzendbureau. De uitgelezen kans om deelnemers die in de techniek willen werken, een goede start te geven. De nadruk ligt op competentiegericht leren. 

Staat u open voor toekomstige nieuwe medewerkers vanuit dit traject of heeft u andere uitdagingen op het gebied van technisch personeel, kunt u uiteraard contact opnemen met ons Haprotech Technisch Uitzendbureau via 0251-262917 of htu@haprotech.nl.