Opleidingen gesubsidieerd via STAP-budget

STAP Budget 

Altijd al willen leren lassen? Als hobbyist omdat je graag aan je auto klust of als mogelijkheid om te ontdekken of een nieuwe carrière in de techniek wat voor je is?

Via STAP budget, kan iedere inwoner van Nederland tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd, €1000,- subsidie aanvragen om een opleiding te mogen volgen. Via UWV_STAP - Voorportaal (stapuwv.nl) heb je vier keer per jaar de mogelijkheid om dit geld aan te vragen. Wees er snel bij want tot nu toe, is het budget binnen een paar dagen al op. Je hebt recht om 1 keer per jaar dit bedrag te claimen.

Wat is er voor nodig? Je hebt wel al een geldige aanmelding nodig via ons. Dit doe je door je in te schrijven of te mailen naar opleiding@haprotech.nl. Wij zorgen dan na afstemming met jou, dat je de juiste bevestiging ontvangt, welke je weer nodig hebt bij het aanvragen van de subsidie.

Werk je nog niet in de techniek, maar lijkt het je fantastisch? Dan zou dit een mooie opstap kunnen zijn. Daarnaast hebben wij diverse leerwerktrajecten waarin wij mensen omscholen Haprotech - Opleidingen - Leerwerktrajecten.

Wil je meer informatie? Bel 0251-262913 of mail naar opleiding@haprotech.nl