Haprotech MVO Proud Partner van WerkSaam

Haprotech MVO Proud Partner

Haprotech en Mail Unlimited ontvingen tijdens de MVO Westfriesland netwerkbijeenkomst op 27 juni het MVO Proud Partner keurmerk. MVO Westfriesland reikt dit keurmerk uit aan deze werkgevers omdat beiden bewijzen een sociaal hart te hebben. Haprotech en Mail Unlimited laten beiden zien dat ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans bieden.

Haprotech

Raymond Brand van Haprotech: “Haprotech staat als dienstverlener in de (las)techniek in nauw contact met zijn klanten. Hieruit blijkt dat de toenemende krapte op de arbeidsmarkt een ieder dwingt om op een minder conventionele wijze te kijken naar opleiden, werven en selecteren. Als sociaal partner van gemeentes, het UWV en DJI zijn wij jaren geleden al gestart met het opleiden van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels kunnen wij op deze wijze per jaar ca 40 mensen laten instromen bij onze klanten. Onze ervaring is dat iedereen dit als zeer positief ervaart. De kandidaten, die een loopbaan in de techniek kunnen starten, onze klanten die hun uitdagingen op personeelsgebied voor een deel opgelost zien worden, en de sociale partners die hun cliënten duurzaam zien uitstromen.”

Haprotech en mail unlimited ontvangen MVO Proud Partner schildje

MVO Westfriesland

Steeds meer bedrijven voelen zich maatschappelijk betrokken. MVO Westfriesland heeft al 36 keurmerkschilden uit kunnen reiken aan nieuwe Proud Partners. Proud Partners zijn bedrijven die óf 5% aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebben óf 5% aan diensten en leveringen afnemen van personeel uit deze doelgroep. Ondernemers ervaren dat MVO Westfriesland Proud Partnerschap bijdraagt aan de eigen ondernemersdoelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO Westfriesland is een initiatief van het Werkgeversservicepunt NHN en heeft als doel werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Dat gebeurt door werkgevers uit de regio bewust te maken van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en ze te verbinden met deze werkzoekenden. Meer informatie over MVO Westfriesland is te vinden op www.mvowestfriesland.nl.

Een impressie https://youtu.be/-2bDh8m5pDQ