Haprotech op Open Dag GVB Rail Services op 15 juni 2019

Wanneer je in Amsterdam bent, zie je trams rijden. Hoe werkt dit allemaal? Wie repareert het spoor of legt het weer aan nadat er bijvoorbeeld werk aan de weg is geweest? Altijd al een keer willen weten wat het GVB Rail Services allemaal kan en doet? Je kunt dit zien en meemaken op de Open Dag op 15 juni a.s. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur zijn de deuren geopend. Locatie Joan Muyskenweg 29 te Amsterdam-Duivendrecht. 

GVB is al jaren een relatie van Haprotech. Toen zij vroegen of wij op hun Open Dag wilden laten zien wat lassen is, hebben wij vol enthousiasme JA gezegd. 

Haprotech is aanwezig op deze dag om te laten zien wat een lasser doet. Je kunt je kleden als een echte lasser met een lashelm, lashandschoenen en een lasschort en je eigen werkstuk maken. Bij trammetje lassen kun je na afloop aan iedereen laten zien dat je een GVB tram kunt lassen en bij initialen lassen (allen voor 18 jaar en ouder) ga je naar huis met een strip metaal waarop door jouwzelf gelast, de eerste letters van jouw naam staan. 

Uiteraard zijn nog veel meer mooi dingen te zien en activiteiten georganiseerd. Leuk voor volwassen en kinderen. 

Lees hier hoe en wat en waar https://over.gvb.nl/nieuws/open-dag-gvb-rail-services/