OOM lastestavond bij Haprotech Lasopleidingen

In samenwerking met het OOM organiseert Haprotech in juni twee lastestavonden in onze school te Velsen-Noord. Tijdens deze dagen kunt u de lastechnische vaardigheden van uw medewerker(s) laten testen. Interesse? Reageer snel, want alleen de eerste 28 aanmeldingen kunnen profiteren van deze aanbieding!

Aan de producten van uw onderneming stelt u vanzelfsprekend bepaalde kwaliteitseisen, maar sluit het laswerk van uw medewerkers daar wel bij aan? Wordt er goed en efficiënt gelast in het bedrijf, of kan het beter? Na deze testavond krijgt u antwoord op deze vragen en, indien nodig, praktische tips om het lasproces te verbeteren.

Concreet aan de slag
Tijdens de test werkt de lasser met materialen waarmee hij of zij ook in het bedrijf (in de gebruikelijke lasposities) last. De docenten van Haprotech beoordelen het werk op basis van de kwaliteitseisen van uw bedrijf. Deze bevindingen worden vastgelegd in een advies welke met u en uw medewerker op locatie wordt besproken.

Sterk gereduceerd tarief
Het OOM vergoedt 50% van de kosten voor de lastest: u betaalt geen € 125,00 euro maar slechts € 62,50 euro per kandidaat. Mocht u besluiten uw medewerker in te schrijven voor één van onze lasopleidingen, brengen wij deze kosten ook nog eens in mindering op het lesgeld.

De avonden starten om 18.00 uur en duren tot circa 21.00 uur. Inloop is vanaf 17.00 uur en voor een broodje wordt gezorgd.

Gebruik maken van deze aanbieding?
Haprotech heeft plaats voor totaal 14 kandidaten per avond, vol is vol. Schrijf dus snel in via de onderstaande linken:

Na aanmelding ontvangt u een intakeformulier ter voorbereiding op de lastest.

oom.jpg