Leveringsvoorwaarden, reglementen & klachten


Haprotech Opleidingen BV
Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn onze Algemene cursus- en opleidingsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Haarlem onder nummer 34099552. Download (73kB). U heeft na inschrijving een bedenktijd van 14 dagen. 

Haprotech Consultancy BV
Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn onze Algemene teken- en engineeringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Haarlem onder nummer 34099552. Download (149kB)

Haprotech Opleidingen Huishoudelijk reglement
Klik hier

U kunt hier onze registratie bij het CRBKO controleren of hier de bevestiging inzien.

NIL opleidings- en examenreglementen
Op onze NIL opleidingen zijn de voorwaarden en (examen)reglementen van het NIL van toepassing. Deze kunt u hier inzien of downloaden. Voor de huis-en gedragregels voor NIL kandidaten klikt u hier.

Haprotech Technisch Uitzendbureau
In de basis zijn de NBBU voorwaarden van toepassing op al onze uitzendingen, detacheringen en werving & selecties.

NBBU voorwaarden: algemene-voorwaarden-tba-en-ws-2022.pdf (185kB)

 

 

Wij kunnen u deze op verzoek toesturen. mail naar diane@haprotech.nl

Enkele uitzonderingen/aanpassingen:

Overname na inleentijd
Wij volgen de 1040 uur (26 gewerkte weken) van het NBBU niet tot het overnemen van personeel na het inleentermijn. Er is geen recht op overname tenzij dit overeengekomen wordt.

Stichting Normering Arbeid: verklaring van registratie.

NNBU: CAO Controle Certificaat

VCU: Certificaat

Klachten
Mocht u niet te vreden zijn over een door ons geleverde dienst kunt u contact opnemen met onze KAM coördinator, Diane Schoorl, via 0251-262913 of e-mail. Beschrijft u uw klacht zo duidelijk mogelijk. U ontvangt van ons binnen 48 uur een schriftelijke reactie. Klachten met betrekking tot NIL opleidingen en certificeringen zijn de klachtenregelementen van het NIL van toepassing, klik hier en hier.

Mochten wij niet tot een oplossing kunnen komen, kunt u uw klacht indienen bij het NIL via hvo@nil.nl. Het oordeel van het NIL is voor Haprotech bindend. Eventuele consequenties worden door Haprotech Opleidingen snel afgehandeld.

Uw klacht wordt door Haprotech altijd vertrouwelijk behandeld.

Klachten en de wijze van afhandeling worden door Haprotech geregistreerd en voor de duur van 1 jaar bewaard.