Backoffice medewerker/recruiter

De arbeidsmarkt vraagt, of sterker nog schreeuwt om technische vaklieden. Vind jij het een uitdaging om technisch personeel te werven en te (helpen) plaatsen bij onze relaties? Haprotech Personeel in Velsen-Noord is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega! Naast uitzenden hebben wij een opleidingsinstituut (lassen en metaal). Naast reguliere uitzendkrachten aan het werk helpen, hebben wij leerwerktrajecten voor allerlei doelgroepen. Vanuit gemeenten, uwv’s en sociale partners leiden wij mensen op om hen vervolgens aan het werk te helpen. Wij zoeken op kantoor een spin in het web.

Wat ga je doen?
Als spin in het web ben je onder andere verantwoordelijk voor een goede voortgang van onze leerwerktrajecters. Iemand die contact opneemt met gemeenten voor nieuwe kandidaten, intakes daarin plant, gesprekken voert als ze in een traject zitten en nog veel meer. Daarnaast vind je het leuk om bijvoorbeeld vacature teksten te schrijven en uit te zetten, beurzen te bemannen (indien die er weer zijn) en geschikte kandidaten te zoeken voor onze openstaande functies. Je hebt contact met de backoffice, ondersteunt je collega's op administratief gebied en houdt hen scherp. Ervaring is niet belangrijk, motivatie en leergierigheid wel. Het is een afwisselende functie waarin je kunt groeien. 

Wat vragen we van jou?
Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, vindt het leuk om met mensen (samen) te werken, kunt goed schakelen tussen verschillende doelgroepen, bent leergierig, hebt een proactieve houding en bent beschikbaar zo'n 32 tot 40 uur.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij ons kun je een mooie start, dan wel vervolg maken in je carrière. We zijn een informele organisatie met een open bedrijfscultuur. Iedereen is aanspreekbaar. Je krijgt uiteraard een marktconform salaris, een goede pensioenregeling, een mobiele telefoon en de mogelijkheid om je door te ontwikkelen.

Voor meer informatie neem contact op met Diane Schoorl via 0251-262913 of diane@haprotech.nl. Wil je reageren? Stuur dan je motivatie en CV naar diane@haprotech.nl

Over Haprotech Personeel
Haprotech Personeel is specialist in de techniek op het gebied van werving, selectie, detachering en uitzenden van medewerkers in de techniek. Wij zijn werkzaam in de volgende vakgebieden: - Lastechniek - Metaal - Werktuigbouw - Industrie - Installatietechniek Werktuigbouw - Installatietechniek Elektrotechniek – Infratechniek. Het team van Haprotech Personeel heeft gezamenlijk meer dan drie decennia praktijkervaring in technische bemiddeling tussen werkzoekenden en werkgevers. Om een succesvolle match te maken worden nieuwe kandidaten getoetst op kennis, ervaring en competenties. Lassers worden na de intake in onze school getest op kwaliteit.

Over Haprotech
Lashuis Haprotech BV werd opgericht in juni 1990 als Haprotech IJmuiden BV. Het bedrijf startte als producent en aannemer-uitbesteder van constructie- en machinebouwkundige projecten en hield zich daarnaast bezig met handelsactiviteiten op het gebied van de lastechniek. In januari 1997 werden de lasopleidingsactiviteiten gestart met de oprichting van Haprotech Lasopleidingen BV. In 2000 werden alle activiteiten van Haprotech IJmuiden BV en Haprotech Lasopleidingen BV onder één dak geplaatst en werd het huidige pand aan de Rooswijkweg betrokken. Voordat Haprotech Personeel begin 2015 officieel van start ging, kende het eind 2013 een succesvolle pilot met een leerwerktraject. Samen met de gemeente Velsen wilde Haprotech de jeugdwerkloosheid een halt toeroepen. Zo kregen werkloze jongeren een leertraject aangeboden. Als de jongeren een lasopleiding met succes zouden afronden, kregen ze de zekerheid dat Haprotech Personeel hen zou kunnen detacheren bij een technisch georiënteerde werkgever. Dit mooie vooruitzicht op een baan, motiveerde de jeugd. Terwijl ondernemers een goed opgeleid personeelslid konden verwelkomen, was ook de Gemeente Velsen tevreden. De gemeente kon immers een inwoner succesvol uit de uitkering uitschrijven.  De leerwerktrajecten hebben wij na de pilot verder ontwikkelt en vormen samen met onze recruitment van ervaren arbeidskrachten de basis van ons aanbod van technisch personeel. 

In 2017 zijn de bedrijfsactiviteiten van Lashuis Haprotech verkocht aan Bus Industrial Tools. Haprotech bestaat nu uit een opleidingsinstituut, lastechnische consultancy en technisch uitzendbureau. Haprotech Opleidingen en Certificeringen beschikt over een volledig uitgeruste lasschool met 16 lasboxen, 3D Virtual Welding, een lasrobot en een breed scala aan opleidingen en certificeringen.